onsdag 15 maj 2013

Hallon/lakrits

Blev så taggad på att springa igår när de gick så bra, så tog mig ut och sprang idag när jag vaknat. Men ville testa mig lite till så tog en lite längre runda, så idag sprang jag 3,4km utan problem. Toppen nu vill jag verkligen riva av loppet på 4,5km nästa vecka. Jag har till och med satt upp ett mål att jag skall springa loppet på under 30 minuter. Tänkte vila från löpningen nu i två dagar och sedan försöka springa 4,5km på lördag för att se hur det går, och i eftermiddag skall jag och min sambo bränna av ett bröst och axel pass! Från och med idag så måste jag börja anteckna vikter jag tar i de olika övningarna. Jag hatar att stå och fundera över vilka hantlar man körde på förra gången. Skärpning på det!

Nu sitter jag i alla fall mätt och glad efter dagens första mål. Idag blev det en hallon/lakrits smoothie, en toast på hembakat bröd och en latte.

Hallon/lakrits smoothie


 • 1dl naturell lätt yougurt
 • ½banan
 • 1dl frysta hallon
 • 1tsk lakrits pullver
 • en skvätt honung
Lägg alla ingredienser i en mixer och mixa runt, häll upp i glas och drick eller gör som mig häll i en tallrik och ät med sked.

3 kommentarer:

 1. Det lät faktiskt inte helt fel med hallon/lakrits smoothie :))

  SvaraRadera
 2. Detdär såg sjukt gott ut! :) För att jag ska komma ihåg vilka vikter jag kört tidigare så använder jag en app som heter fitocracy, tycker den är sjukt bra! :) Finns även som hemsida om man inte vill använda appen också.

  SvaraRadera
  Svar
  1. TAck för tipset, skall definitivt kolla in detta! :)

   Radera